Maltepe Uydu Servisi

Uzman uydu servisi olarak, Maltepe uydu servisi, Maltepe çanak anten servisi ve Maltepe merkezi uydu sistemi servisi hizmetlerini 7 gün 24 saat vermekteyiz.

+10 yılı aşkın aktif saha tecrübemiz ile size en yakın uydu servisi çalışanı arkadaşımızı yönlendirerek arızanızın giderilmesini sağlıyoruz.

Uzman uydu servisi olarak, Maltepe ilçesinin tüm mahallelerine 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Uzman uydu servisi olarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizin, 2 yıl garantili ve faturalı hizmetler olduğunu beyan ederiz.

Maltepe Uydu Servisi Hizmet Listesi;

  • Maltepe Uydu Servisi Arıza
  • Maltepe Uydu Cihazı Servisi ve Tamiri
  • Maltepe Uydu Alıcı Servisi ve Tamiri
  • Maltepe Dahili Uydu Alıcı Servisi
  • Maltepe Uydu Cihazı Kanal Yükleme ve Taşıma
  • Maltepe Uydu Cihazı Format Atma ve Fabrika Ayarları
  • Maltepe Uydu Cihazı Güncelleme(UPDATE)
  • Maltepe Uydu Alıcısı Kablo Hat Çekimi ve Kurulumu(UPDATE)

ve listenin çok uzamaması adına yazmadığımız Maltepe uydu servisi ile alakalı diğer tüm hizmetleri, garantili ve faturalı olarak vermekteyiz.

Neden Maltepe Uydu Servisi

Uzman Uydu Servisi olarak, servis talebinde bulunan müşterilerimizden onay almadan asla işlemlere başlamıyoruz! Müşterilerimize ilk olarak sorunun ana kaynağını ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini izah edip müşteri onayı aldıktan sonra işlemlere başlıyoruz.

Referanslarımıza göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Uydu Alıcısı Nedir? Ne İşe Yarar?

Uydudan gönderilen sinyallerin uydu anten ucunda yer alan LNB yardımı ile gelen sinyallerin televizyonlara görüntüye çevirme işlemini sağlayan elektronik aygıtlara uydu alıcısı denir.

Uydu alıcısı günümüzde iki gruba ayrılmaktadır.

  1. SD Uydu Alıcısı
  2. HD Uydu Alıcısı

SD Uydu Alıcısı:

Türkçe açılımı “Standart Çözünürlük” olan SD (Standart Definition) uydu alıcıları, standart yayın formatında olan yayınları izleyebilmemizi sağlamaktadır.

HD Uydu Alıcısı

Türkçe açılımı “Yüksek Çözünürlük” olan HD (High Definition) uydu alıcıları, yüksek çözünürlüklü yayın formatında olan yayınları izleyebilmemizi sağlar. Günümüzde HD uydu alıcıları tercih edilmesi önerilmektedir ancak HD uydu alıcılarını performanslı bir şekilde kullanabilmek için sahip olunan televizyonlarınızın HD uydu alıcılarına uygun olması gerekmektedir.

Uydu Alıcısı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Uydu alıcısı satın almadan önce TV’nizin içinde dahili uydu alıcısı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Uzman uydu servisi olarak, dahili uydu alıcıların yeni nesil televizyonlarda mevcut olduğunu hatırlatmak isteriz.

Uydu alıcısı alırken kaliteli uydu alıcısı markası tercih edilmelidir. Kalitesiz, marka güvenirliliği belli olmayan uydu alıcısı tercih edildiğinde sürekli problemler çıkarma ihtimali yüksek olacaktır. Kaliteli uydu alıcısı markası seçimi sonrası ise eğer TV’niz destekliyor ise mutlaka HD uydu alıcısı almalısınız. Bu sayede tüm kanalları yüksek çözünürlüklü şekilde izleyebilirsiniz.

Uydu alıcısı alırken dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise aldığınız uydu alıcısının güncelleme alıp almadığı özelliğine bakılmasıdır. UPDATE(Güncelleme) alma özelliği olan uydu alıcısı almak her zaman daha avantajlıdır.

Genel olarak uydu alıcısı alırken HDMI girişli HD uydu alıcısı almak, kaliteli marka tercih etmek en doğrusu olacaktır. Almış olduğunuz uydu alıcısının kapalı kutuda, garantili ve faturalı olmasına lütfen özen gösterin. Faturasız ve garantisiz ürün asla almayın.

Uydu Alıcısı Markaları Nelerdir? | Maltepe Uydu Servisi

  1. NEXT
  2. Redline
  3. Hiremco
  4. Dreamstar
  5. Goldmaster
  6. Suntage
  7. Multibox
  8. D-smart
  9. Korax
  10. Digiturk
  11. Technobox
  12. Sony
  13. Vestel
  14. Ramtech

Markaları başlıca uydu alıcısı markaları olarak bilinmektedir. Ayrıca listede olmayan başka markalar da mevcuttur.

Uydu Alıcısı Kurulumu Nasıl Yapılır?

Çanak anten kurulumu başarıyla tamamlandıktan sonra çanak anten ile televizyon arası mesafe ölçülerek bu oranda anten kablosu ayarlanmalıdır. Anten kablosunun iki ucuna da F konektör takılmalıdır, F konektör takıldıktan sonra ise bir ucu LNB sinyal çıkış ucuna diğeri ise uydu cihazına takılmalıdır. Bu işlem sonrası donanımsal olarak uydu alıcısı kurulumu sağlanmış olur.

Uydu alıcısı kurulumu esnasında camdan sarkıtma gibi sağlıksız yöntemler ile kablo çekimi, uydu kurulumu gibi işlemleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Bu yöntem hem görüntü kirliliğine yol açmaktadır hem de tehlikelidir.

Standart Uydu Kablosu Nedir? Nasıl Olmalıdır?

TSİ standartlarına uygun olmayan uydu kablolarını kesinlikle kullanmayın. Peki, bir kablonun TSİ standartlarına uygun olup olmadığını nasıl anlarız? İlk tavsiyemiz mıknatıs yardımı ile kabloları test etmeniz olacaktır. Eğer mıknatıs yapışır ise o kablonun bakır değil demir karışımı olduğu anlaşılır. Diğer bir test adımı ise kablonun iç ve dış saçaklarının sarı bakır mı olup olmadığı kontrol edilerek anlaşılabilir.

TSİ Standartlarına Uygun Olmayan Parça Kullanırsam Ne Olur?

Uydu kurulumu hizmeti aldığınızda veya uydu kurulumunu kendiniz yaptığınızda kullandığınız parçalar eğer TSİ standartlarına uygun kalitede olmaz ise sıkça arıza yaşamaya hazır olun. Kalitesiz ürün ve parça kullanımı sizlerin sürekli yineleyen arızalarla karşılaşmanıza yol açacaktır. En basit örnek ile kalitesiz uydu kablosu kullandığınızda yağmur suyu çekme olasılığı çok yüksektir. Kablonuz yağmur suyu çekerse uydu alıcınızın, LNB ve toner arızaları gibi pek çok farklı arızaya yol açacağını hatırlatmak isteriz.

Uydu Cihazı Kanal Yükleme Nasıl Yapılır?

Ayarlar menüsünden “Anten Ayarları” bölümüne gelin ve uydu seçimini yapın. Uydu seçimi sonrası tek uydunuz var ise “tek uydu seç” eğer iki adet uydunuz var ise birinci uydu tercihini “TÜRKSAT” ikinci uydu tercihini ise “HOTBIRD” yapın.

Yaptığınız seçim sonrası “Arama” butonuna basarak uydu kanal yüklemesini otomatik olarak başlatmış olursunuz. Biraz bekledikten sonra uydu kanal yükleme işlemi başarıyla bitmiş olacaktır. Uydu kanal yükleme işlemi bittikten sonra “Kaydet” butonuna basarak kanalların kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Tüm bu adımların hepsini uzman uydu servisi ekibimiz ile 10 yılı aşkın saha tecrübemiz ve yüzlerce farklı referanslarımız doğrultusunda size en yakın uydu tamircisi ekip arkadaşımızı yönlendirerek profesyonel uydu servisi hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Tüm servislerimiz iki yıl garantili ve faturalıdır.

Maltepe Çanak Anten Servisi

Maltepe çanak anten servisi mi arıyorsunuz? Uzman Uydu Servisi olarak Maltepe çanak anten kurulumu, Maltepe çanak anten montajı, Maltepe çanak anten arıza vb. diğer tüm arızalarınızı çözmek için biz hazırız!

10 yılı aşkın aktif saha tecrübemiz ve alanında uzman çalışma arkadaşlarımız ile size en yakın çanak anten tamircisi arkadaşımızı yönlendirerek çanak anten arızanızın giderilmesini sağlıyoruz.

Uzman uydu servisi olarak, Maltepe ilçesinin tüm mahallelerine 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Uzman uydu servisi olarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizin, 2 yıl garantili ve faturalı hizmetler olduğunu beyan ederiz.

Maltepe Çanak Anten Servisi Hizmet Listesi;

  • Maltepe Çanak Anten Arıza
  • Maltepe Çanak Anten LNB Arızası Servisi
  • Maltepe FLAT Çanak Anten Servisi
  • Maltepe Parabolik Çanak Anten Servisi
  • Maltepe OFSET Çanak Anten Servisi
  • Maltepe MULTIFOCUS Çanak Anten Servisi
  • Maltepe Delikli Çanak Anten Servisi
  • Maltepe Çanak Anten Yön Bulma Arızası
  • Maltepe Çanak Anten Kurulumu Servisi
  • Maltepe Çanak Anten Montajı Servisi
  • Maltepe Çanak Anten Sinyal Yok Arızası Servisi

ve listenin çok uzamaması adına yazmadığımız çanak anten servisi ile alakalı diğer tüm hizmetleri, garantili ve faturalı olarak vermekteyiz.

Neden Maltepe Çanak Anten Servisi

Uzman Uydu Servisi olarak, servis talebinde bulunan müşterilerimizden onay almadan asla işlemlere başlamıyoruz! Müşterilerimize ilk olarak sorunun ana kaynağını ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini izah edip müşteri onayı aldıktan sonra işlemlere başlıyoruz.

Referanslarımıza göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çanak Anten Nedir?

Çanak anten, uydudan aldığı sinyalleri kendi gövdesinde toplayarak çanak anten önünde yer alan LNB (Low Noise Block Downconverter) isimli elektronik parçaya iletip bizlerin sesli ve görüntülü olarak televizyon yayınlarını izleyebilmesini sağlayan metal malzemeden yapılan bir parçadır.

LNB (Low Noise Block) Nedir?

LNB yani Türkçe açılımı ile “Düşük Gürültülü Konvertör”, çanak anten önünde yer alan elektronik ünitedir. Bu parça uydu giriş sinyalini ilk karşılayan elektronik bir parçadır.

Çanak Anten Seçimi Nasıl Yapılır?

Çanak anten seçimi yapmadan önce çanak antenle birlikte diğer parçaların uyumlu olup olmaması da kontrol edilmelidir. Bu parçalar LNB, F konektör, doğru hat ve kablo çekimidir. Bu parçaların kaliteli olması aldığınız yayın kalitesini artırmaktadır. Ayrıca tüm bu parçaların doğru bir şekilde kurulumu için alanında uzman uydu servisine de ihtiyaç vardır. Tüm bu işlemler doğru bir şekilde uygulanır ise HD kalitede yayın izlemeye hazırsınız demektir.

ÇANAK ANTEN SEÇİMİ YAPMADAN ÖNCE DİKKAT!

Kaliteli bir yayın alabilmek için tek kriter çanak anten değildir ancak en önemli parçaların başında kaliteli çanak anten yer almaktadır. Kalitesiz, muadil üretilen çanak anten almanız dahilinde size sürekli yineleyen arıza ve para kaybına yol açacağını unutmayınız.

Soğuk hava koşullarına dayanıklı olarak üretilen kaliteli çanak anten seçimi ile kar, yağmur ve fırtına gibi söz konusu durumlarda TV yayınlarında donma, kasma veya sinyal yok hatası vb. sorunlar ile karşılaşmazsınız.

Çanak Anten Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde kullanımda olan dört çeşit çanak anten türü bulunmaktadır. Bu çanak anten türleri kullanım alanlarına ve ihtiyaca göre farklılıklar göstermektedir. Her çanak anten türünün avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır.

  1. FLAT Çanak Anten

FLAT çanak anten türü dediğimiz anten çeşidi şeklini isminden almaktadır. İngilizce FLAT sözcüğü Türkçe karşılığı olarak “Düz” anlamına gelmektedir. Genellikle kare şeklinde olan FLAT çanak antenler diğer çanak anten türlerine göre daha küçük boyuta sahiptir ve bununla birlikte diğer çanak antenler ile aynı performansı verirler. FLAT çanak antenler, yapıları itibari ile LNB ve diğer parçalarını arka gövde de topladığı için görüntü kirliliğinin önüne geçmektedir. Daha temiz ve sade bir görüntüye sahiptir.

  1. PARABOLİK Çanak Anten

Parabolik çanak anten türü diğer anten türlerine göre daha bombeli bir gövdeye sahip anten türüdür. Parabolik çanak anten türünün öncelikli amacı uydudan gelen sinyalleri en verimli ve yüksek performanslı bir şekilde gövdesinde yakalamasıdır. Parabolik çanak anten türünün dezavantajı ise LNB, kablo vb. diğer aksamları gövde ortasında topladığı için uydudan alınan sinyallerin verimliliğine düşüşler yaşanmasıdır.

  1. OFSET Çanak Anten

Ülkemizde en yaygın olarak kullanılan anten türü OFSET çanak anten türüdür. OFSET çanak antenler elips şeklindedir. OFSET çanak anten türünde LNB, kablo vb. aksamlar yine gövde önünde yer alır ancak Parabolik çanak anten türündeki gibi gövde ortasında değil gövdenin alt kısmında aksamlar toplanır. Bu sebeple verimlilik Parabolik çanak anten türüne göre daha iyidir.

  1. MULTIFOCUS Çanak Anten

Multifocus çanak antenlerin asıl amacı çoklu uydu sinyallerini yakalamasıdır. Multifocus çanak anten türünde gövdesinde birden fazla LNB monte edilebilme özelliği vardır. Örnek vermek gerekirse TÜRKSAT, HOTBIRD, ASTRA, BADR vb. uyduları birlikte seyredebilmeniz için Multifocus çanak anten türünü tercih etmelisiniz.

  1. Delikli Çanak Anten

Fırtına, yağmur ve soğuk hava koşulları gibi zorlu hava şartlarına uygun olarak üretilmiş çanak anten türüdür. Diğer çanak anten türlerinden en belirgin farklı nokta şeklinde delikli olmasıdır. Yüksek binalar ve fırtınalı hava koşullarının sürekli olduğu yerde delikli çanak anten tercih edilmektedir.

Çanak Anten Markaları Nelerdir?

  1. NEXT&NEXTSTAR
  2. TECHNOBOX
  3. DIGITURK
  4. D-SMART
  5. MEGA
  6. GESSAT
  7. GOLDMASTER
  8. BAFF
  9. SUNNY
  10. ELEKTROMER
  11. RAMTECH
  12. NEXT

Çanak anten markaları mevcuttur. GOLDMASTER, NEXT & NEXTSTAR, DIGITURK, D-SMART, TECHNOBOX çanak anten markaları ise en kaliteli çanak antenler arasında yer almaktadır.

Çanak Anten Kurulumu Nasıl Yapılır?

Çanak anten kurulumu esnasında doğru adımların uygulanmaması halinde başta çanak anten sinyal arızası gibi pek çok farklı sorun ile karşılaşılmaktadır. İlgili çanak antenin kurulumu öncesi çanak anten montajının yapılacağı zeminin kontrol edilmesi gerekmektedir. Zeminin çanak antenin ağırlığını kaldırabilecek kadar sağlam bir zemin olması zorunludur. Aksi halde kurulum, hatalı olacaktır. Bu sebepten dolayı ilgili çanak antenin ağırlığını kaldıramayacak veya zeminin sallanmaya müsait olduğu yerlerden montajının yapılması kaçınılmalıdır.

Doğru zemin tespiti sonrası ikinci adım ise ilgili çanak antenin yönünün ayarlanmasıdır. Bu adımda çanak anten sinyalinin kontrolleri yapılmalı ve sonrasında çanak anten montajı yapılacak yerlerin işaretlemeleri yapılmalı ve gerekli delikler açılmalıdır. Çanak anten montajı için çelik dübel, özel montaj vidaları gibi gerekli alet edevatlar kullanılmasına özen gösterilmelidir. Çanak anten montajı yapıldıktan sonra çanak antenin taşıyıcı kolu ve özel demiri duvara sağlam bir şekilde sabitlenmelidir. Sabitleme işlemi sonrası çanak antenin yönü ilgili uydu yönüne doğru çevrilmeli ve gerekli kontroller sonrası sabitleme işlemi yapılmalıdır.

Çanak anten montajının son adımında ise LNB ayarlamaları yapılmalıdır. LNB ince ayarının yapılmasına özen gösterilmelidir.

Bir sonraki adımda ise LNB ucunda bulunan giriş ile uydu alıcısında bulunan girişe kadar kablo hesaplaması yapılır ve doğru bir şekilde kablo kesilir. Bu adımda F-Konnektör aparatları kullanılır. TV’nizde dahili uydu alıcısı yok ise uydu cihazından TV’ye bağlantı kurulması zorunludur. Bunun için SCART veya HDMI kablo yardımı ile bağlantı gerçekleştirilir. Tüm bu adımları doğru bir şekilde yaparak çanak anten montajı yapılmaktadır.

Çanak anten montajı sırasında sinyal kontrol edici, yön bulucu gibi pek çok cihaz yardımı ile çanak anten montajı yapılmaktadır. Alanında uzman uydu servisi ekibimiz ile çanak anten kurulumu ve çanak anten montajı esnasında profesyonel cihazlar ile sizlerin en kaliteli yayın hizmeti almasını sağlıyoruz.

Çanak Anten Montajı Sonrası Kanal Yükleme

Çanak anten montajı ve çanak anten kurulumu sonrası televizyon kanalı yükleme işlemine geçilir. Bu adımda kanal yüklemesi için fabrika ayarlarına dönülür. Fabrika ayarlarına döndükten sonra anten ayarlarına gelinir, anten ayarlarında kullanılan uydu kadar seçim yapılır. TÜRKSAT uydusu için güncel frekanslar yardımı ile kanal yüklemesi yapılır.

Eğer iki uydu kullanılıyor ise ilk uyduyu TÜRKSAT ikinci uyduyu ise HOTBIRT yapılmalıdır.

Tüm bu adımların hepsini uzman uydu servisi ekibimiz ile 10 yılı aşkın saha tecrübemiz ve yüzlerce farklı referanslarımız doğrultusunda size en yakın uydu anten tamircisi ekip arkadaşımızı yönlendirerek profesyonel çanak anten servisi hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Tüm servislerimiz iki yıl garantili ve faturalıdır.

Maltepe Merkezi Uydu Sistemi Servisi

Maltepe merkezi uydu sistemi servisi mi arıyorsunuz? Uzman Uydu Servisi olarak Maltepe merkezi uydu sistemi kurulumu, Maltepe merkezi uydu sistemi servisi, Maltepe merkezi uydu sistemi arıza vb. diğer tüm arızalarınızı çözmek için biz hazırız!

10 yılı aşkın aktif saha tecrübemiz ve alanında uzman çalışma arkadaşlarımız ile size en yakın merkezi uydu sistemi servisi arkadaşımızı yönlendirerek Merkezi uydu sistemi arızanızın giderilmesini sağlıyoruz.

Uzman uydu servisi olarak, Maltepe ilçesinin tüm mahallelerine 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Uzman uydu servisi olarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizin, 2 yıl garantili ve faturalı hizmetler olduğunu beyan ederiz.

Maltepe Merkezi Uydu Sistemi Servisi Hizmet Listesi;

  • Maltepe Merkezi Uydu Sistemi Arıza Servisi
  • Maltepe Merkezi Uydu Sistemi Kurulumu
  • Maltepe Merkezi Uydu Sistemi Bakım ve Sistem Ayarları
  • Maltepe Merkezi Uydu Sistemi DiSEqC Ayarları

ve listenin çok uzamaması adına yazmadığımız merkezi uydu sistemi servisi ile alakalı diğer tüm hizmetleri, garantili ve faturalı olarak vermekteyiz.

Merkezi Uydu Sistemi Nedir?

Merkezi uydu sistemi, uydu yayınlarının toplu olarak tek bir merkezden tüm odaların yayın almasını sağlayan sistemlerdir.  Merkezi uydu sistemi High Definition yani yüksek çözünürlüklü yayın hizmeti sunmaktadır. Bu sayede her daire için çanak anten kurulumu yapmadan bağımsız bir şekilde istedikleri kanalı seyredebilmeleri sağlanmaktadır.

Merkezi Uydu Sistemi Avantajları

Merkezi uydu sistemi avantajları, tek bir merkezi noktadan diğer odalara yayın verdiği için kurulum maliyeti çok daha uygundur. Uygun kurulum maliyeti ve kaliteli yayın görüntü alınması sebebi ile tercih edilmektedir.

Merkezi uydu sisteminde her odada ayrı televizyon olduğunda fazladan uydu alıcısı gibi aracı cihazlara ihtiyaç olmadan televizyon izlenebilir. Daire içerisinde kaç tane televizyon var ise hepsine yayın verebilir ve her televizyonda istenilen kanal seyredilebilir.

Merkezi uydu sisteminin diğer bir avantajı ise fazla çanak anten kullanımının önüne geçmektedir bu sayede görüntü kirliliğinin önüne geçilmektedir. Son olarak merkezi uydu sisteminin bina içerisinde yer alan kamera güvenlik sistemi ile entegreli olarak çalışma avantajı sayesinde kamera görüntülerine de erişim sağlayabilirsiniz.

Merkezi Uydu Sistemini Kimler Tercih Etmeli?

  • Site, rezidans gibi çok odalı yerleşim alanları
  • Otel, butik otel, tatil köyü gibi turistlik yerleşim alanları
  • Hastane, okul, üniversite gibi çok odalı yerleşim alanları

Merkezi uydu sistemini tercih edebilir.

Merkezi Uydu Sistemi Uydu DISEQC Nedir?

Açılımı “Digital Satellite Equipment Control” DiSEqC, merkezi uydu sisteminde kullanılan özel bir iletişim protokolüdür. Uydu alıcısı ile çoklu uydu sistemi, motorlu uydu sistemi arasında kullanılır. DiSEqC, çift yönlü veri ya da güç sinyallerini iletmek için sadece tek bir koaksiyel kabloya ihtiyaç duymaktadır.

Merkezi Uydu Sistemi Kurulumu İçin Gerekli Sistem Parçaları

Merkezi uydu sistemi kurulumu için çanak anten, santral LNB, uydu kablosu, uydu santrali ve sat priz parçalarına duyulmaktadır.

Merkezi Uydu Sistemi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Merkezi uydu sistemi alırken kurulumu yapılacak uydu alıcısının HD cihaz olmasına özen gösterilmesi gerekmektedir. HD cihazlar yüksek çözünürlüklü yayın kalitesi sunmaktadır ve seyir kalitesini yükseltir. Merkezi uydu sistemi kurulumunda kullanılacak olan bakır kablo, LNB aygıtlarının da kaliteli ve standart yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş parçalar olmasına dikkat edilmesi önem taşır. RG6 U6 bakır kablosunun muadil ve kalitesiz olması yineleyen arızalara yol açacağını unutmayınız. Merkezi uydu sistemi kurulumunda kullanılacak uydu alıcısının ise sürekli UPDATE alan, multifonksiyonel özelliklere sahip cihaz olmasına özen gösterilmelidir.

Merkezi Uydu Sistemi Kurulumu

Merkezi uydu sistemi kurulumu, diğer uydu kurulum türlerine göre farklıdır. Bunun sebebi diğer uyduların bireysel kurulumu sağlanırken merkezi uydu sisteminde tek bağlantı noktasından tüm odalara yayın hizmeti verilmesinden dolayı tüm odaların eşzamanlı bağımsız yayın izlemesini sağlaması gibi bazı ayarlamalara sahip olmasıdır.

Kurulumda ise çanak antenden merkezi uydu sistemi dağıtıcısına hat çekilir ve televizyon sayısına göre uydu santrali takılır.

Merkezi uydu sisteminde kaç adet çanak anten varsa bu doğrultuda hat çekilerek bağlantı yapılır ve çanak antenlerden çekilen tüm hatlar merkezi uydu sisteminden bir kablo aracılığı ile istenildiği şekilde izlenir.

Merkezi uydu sistemi kurulumunda kullanılacak olan kabloların mutlaka izole edilmesi önem taşır. Uzman uydu servisi olarak profesyonel merkezi uydu sistemi kurulumu hizmeti vermekteyiz.

Tüm bu adımların hepsini uzman uydu servisi ekibimiz ile 10 yılı aşkın saha tecrübemiz ve yüzlerce farklı referanslarımız doğrultusunda size en yakın merkezi uydu sistemi servisi ekip arkadaşımızı yönlendirerek profesyonel merkezi uydu sistemi servisi hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Tüm servislerimiz iki yıl garantili ve faturalıdır.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu içerik korunmaktadır.
Hemen Ara